Koulu

Julkaisija 12 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Janni Martikainen kävi ostosmatkalla Hollannissa – Cornandon viimeinen kilpailu takana

HIHS 2022 -tiedotustilaisuudessa tänään oli läsnä muutama kilparatsastaja: Noora ja Mikael Forsten, Marina Ehrnrooth… ja Janni Martikainen. Martikainen oli juuri palannut ostosmatkalta Hollantiin. Matkan tarkoituksena oli katsastaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros