Artikkelit

Julkaisija 9 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontiolla pitkän tähtäimen suunnitelma Jay Jay van de Mottelhoevelle

Suomen esteratsastuksen lähitulevaisuus näyttäytyy tällä hetkellä epävarmalta. Mahdollisuus hyviin uutisiin on kuitenkin olemassa. Belgiassa valmistautuu Anna-Julia Kontio hyppäämään talvella jopa MC-osakilpailuja. ”Keväällä hankkimallamme Jay Jay van de…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros