Este

Julkaisija lokakuu 8th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Oslon MC- osakilpailu tulee Noora Forstenille tarpeeseen – Suomen paras esteratsastaja on FEI:n maailmanrankingissa sijalla 586./3074.

Kouluratsastajien juhliessa Henri Ruosteen 19.:sta sijaa FEI:n maailmanrankingissa on esteratsastajilla edelleen vaikeaa. Pitkään Suomen ykkösratsastajana ollut Juulia Jyläs ei ole vielä päässyt takaisin kansainvälisille radoille. Suomalaisten kärkeen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa