Este

Julkaisija 3 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ulla Tukosen JT Chantellelle keskiarvo 9,0 estehevosten KE-finaalissa

Estehevosten Kyvyt Esiin -finaalissa sai tänä vuonna yksi hevonen, Ulla Tukosen kaksivuotias JT Chantell (Chacoon Blue – Centimor), keskiarvon yhdeksän tasan. JT Chantell arvostelupaperissa ei siis ollut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros