Este

Julkaisija lokakuu 3rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Suski Granroth lennätti FWB-ruuna KG Corazonia Tallinnan MC-luokassa: 0-4 ja kolmas sija!

Suomalaisten tulostulitus Tallinnassa jatkui tänään lähes uskomattomalla tavalla, kun Suski Granroth hyppäsi KG Corazonilla (Cassini II – Peter Pan) Keski-Euroopan MC-osakilpailuluokan kolmanneksi. Eilen Granroth oli KG Corazonilla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath