Jalostus

Julkaisija 2 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Stella Hagelstamin hevoset veivät KAIKEN askellajihevosten KE-finaalissa

Vuoden 2021 Kyvyt esiin askellajifinaalin tähtiä olivat luonnollisesti voittajahevoset, kaksivuotias hannoverinhevosori Veyron A (Vitalis – Limonit) ja kolmivuotias FWB-tamma Hagels Rosophia (Revolution – Alcatraz), mutta myös kasvattaja-omistajat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros