Este

Julkaisija 2 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kati Lekander & Candid 0-0 vp. Riesenbeckin 145 -luokassa. Petra Heikkinen ja Hurby voittivat 135 cm Tallinnassa.

Suomalaisten esteratsastajien superpäivä alkoi iltapäivällä, kun Kati Lekander otti sijan seitsemän Saksassa Riesenbeckin CSI2* -kilpailujen keskilinjan 145-GP:ssa. Lekanderilla oli allaan vasta yhdeksänvuotias Candid, jonka kanssa hän debytoi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros