Este

Julkaisija 2 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

John Antell ja Sanna Backlund ottivat kaksoisvoiton Suomeen Tallinnan 145 -luokassa – Suski Granroth viides!!

Best of the best. Tallinnan CSI2*-kilpailussa on tänään nähty ennenkuulumaton suomalaispäivä. 145-GP-kvaaliluokassa taistelivat voitosta sekunnin sadasosien tarkkuudella John Antell ja Sanna Backlund. Suski Granroth soitti kolmatta viulua…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros