Artikkelit

Julkaisija syyskuu 28th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kun esteratsastajan alla kulkee Jazzista oleva FWB-kouluruuna… On kyseessä Johanna “Jonttu” Vainio, 28

Kun Ville Vaurio esitteli Johanna Vainion ja epäili minun törmänneen tähän vähintään syksyn Laatuarvostelukilpailun palkintojenjaossa piti tunnustaa, etten ollut paikalla. Hetken keskustelun jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa