Este

Julkaisija 26 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Harjula toteutti suunnitelmansa Lanakenin MM:ien pikkufinaalissa

Harvoin suunnitelma menee esteratsastuksessa kilpailuissa aivan nappiin, mutta nyt meni. Riikka Harjula ja Crunchtastic (Crunch – Carpaccio) pystyivät parantamaan juoksuaan luokka luokalta Lanakenissa, Belgiassa pidetyissä nuorten hevosten…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros