Este

Julkaisija 24 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Harjula ja Crunchtastic Lanakenin MM:ien Pikkufinaalissa huomenna

Riikka Harjulan ja ori Crunchtasticin tie käy huomenna lauantaina Lanakenissa pidettävien nuorten hevosten MM-kilpailujen pikkufinaaliin. Crunchtastic oli Harjulan mukaan eilen aloituksessan turhan rentona ja sai siksi kaksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath