Artikkelit

Julkaisija 23 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

First Romance, osa V: kansainvälinen GP-debyytti Ludwigsburgissa

Kuten viimeksi Stella Hagelstamilta (linkki) kuulimme on Dorothee Schneider kouluratsujen kouluttajana sarjaa, johon ei montaa nimeä maailmassa voi sisällyttää.* Horsemail.fi:ssa on seurattu vuodesta 2018 hänen ja ruuna…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa