Este

Julkaisija syyskuu 20th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Tallinnan CSI-W -kilpailuun lähtee “puoli Suomea” – mutta mikä puoli? Sonja Kaakko kysyy valintojen puolueettomuuden perään

HIHS:n tultua peruutetuksi jo kesällä on Tallinnan CSI-W -kilpailuun ollut Suomesta aiempaa suurempi tunku. Valitut ratsastajat julkistettiin tänään. Sonja Kaakko, jonka omistama nuori hevonen valittiin yhtenä mukaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath