Koulu

Julkaisija 18 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Maria Colliander EM-debyytin jälkeen: “Hymyilyttää – edelleen!”

Kouluratsastuksen EM-kilpailuissa kiinnittyy luonnollisesti kaikki huomio niissä menestyviin hevosiin ja ratsastajiin. Helposti unohtuu, että myös tuomaristolle kyseessä on tiukka paikka. Heidän silmiensä ja painotustensa varassa on paljon.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros