Este

Julkaisija syyskuu 18th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hugo Kogelnig, 13, voitti Ypäjällä päivän 140 -luokan – eilen ykkönen oli Janna Jensen Hamontilla

Johan tätä oli odotettu. Että saadaan nuoria esiin kotimaan isoimmissa luokissa. Ehkä ei kuitenkaan arvattu, että mallia tulisi näyttämään 13-vuotias lapsiratsastaja… Toki Hugo Kogelnigista EM-hopean jälkeen ovat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath