Este

Julkaisija 17 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio, Heinekamp ja Liukkonen aloittivat viikonlopun suoraan 145:stä – 150 cm edessä!

Kiivas viikonvaihde esteillä. Samaan aikaan, kun kotimaassa kilpaillaan Pohjola-sarjojen finaalit Ypäjällä vetävät monet suomalaiset 150:tä Keski-Euroopassa. EIlen torstaina aloittivat jo urakkansa 145 -luokista Anna-Julia Kontio Belgiassa, Jenny…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros