Koulu

Julkaisija 16 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Sirosen tahti kiihtyy loppua kohden – nyt Kangasalan Inter II:ssa 68,78%

Anu Sirosella käyvät kamman piikit vähiin. Marraskuun lopussa 2020 Englannista kotimaahan palannut Sironen palaa saarivaltioon marraskuun alussa. Tilaansa Ypäjällä Sironen ei myy – vuokralaiseksi tulee Helkky Ylönen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa