Artikkelit

Julkaisija 12 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Stella Hagelstamin kanssa EM-verryttelyssä Hagenissa – mitä kohti, ja miksi?

Hagenin kouluratsastuksen EM-kilpailut ovat ohi. Mitä jäi mieleen, mitalisateen ja huippusuoritusten ohella? Että kentän laidalla puhuttiin tuomariston “päätöksestä” siirtää lajin valtikka Isabell Werthin sukupolvelta seuraavalle, jossa etulinjassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath