Koulu

Julkaisija 7 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

EM Hagen: Kanerva 71,30%, Soratie 70,04%. Kyrklund kävi sairaalassa.

Kouluratsastuksen EM-kilpailujen ensimmäisenä päivänä koettiin senioreiden osalta sekä iloinen että ei-ihan-yhtä-iloinen yllätys. Nimittäin Mikaela Soratie teki FWB-ruuna Hot Casanovalla uransa parhaan GP-suorituksen ja sai päälle 70 prosenttia.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros