Koulu

Julkaisija 6 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomalaiset koulu-EM:ssä valmiina aloittamaan – mitkä ovat mahdollisuudet?

Hagenin koulu-EM:t alkavat noin 14 tunnin kuluttua. Suomella on paperilla parempi joukkue kasassa kuin kertaakaan aikavälillä 2000-2020, jolloin tuloksia ehkä jollain mittarilla uskaltaa verrata. Henri Ruoste on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros