Koulu

Julkaisija 3 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Rasti ruutuun! Fabricius-Bjerre debytoi Dam’s Duchessilla GP-ohjelmassa Tanskassa

Erinäisten mutkien jälkeen alkaa 12-vuotiaan tamma Dam’s Duchessin (Zack – De Noir) ura GP-hevosena näyttää varmalta. Mikaela “Fia” Fabricius-Bjerre pääsi tänään sen kanssa maaliin kansallisessa GP-ohjelmassa Fredrikshavnissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros