Este

Julkaisija 2 syyskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Forsten ja Talvio aloittivat 145 -luokista Saksassa ja Hollannissa. EM:t alkuun Ruotsi, Saksa, Sveitsi kärjessä.

Esteratsastuksen EM-kilpailut alkoivat eilen keskiviikkona Saksan Riesenbeckissä. Ruotsalaiset ottivat johdon joukkuekilpailussa Peder Fredricsonin, Douglas Lindelöwin, Rolf-Göran Bengtssonin ja Angelica Augustssonin pidettyä 150-tason aikaluokassa nollat. Henkilökohtaista EM-kilpailua johtaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros