Este

Julkaisija 26 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Riikka Harjula & Emppu Kerimaa – näin MM-matka yhdisti vanhat kamut

Niin: vaikka meneillään ovat nuorten KOULUratsujen MM-kilpailut Verdenissä puhutaan hetki ESTEhevosten MM:stä Lanakenissa. Ne hypätään kuukauden kuluttua – Riikka Harjula lähti hevosineen Hollantiin valmistautumaan jo reilu viikko…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath