Koulu

Julkaisija 23 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

19-vuotiaan Cornandon kannanotto Tahkolla: kaksi pikkukierrostason voittoa ja rodeot päälle!

Tänä iltana kokoontui Helsingin Olympiastadionilla, HIHS:n kokoustiloissa Janni Martikaisen ydintukijoukko. Vanhemmat, Paris 2024 -projektin vetäjä Tarja Teräväinen ja ratsastuksen yleismies Tom Gordin. Porukka oli hyvällä mielellä kahdesta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros