Koulu

Julkaisija elokuu 22nd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Svanborg-Lodmanilla ei enää omaa tallia Virossa – pojan urheileminen vie talveksi etelään

Eräs harvoja olympiaratsastajiamme, kouluratsastaja Heidi Svanborg-Lodman, on elämänmuutoksen edessä. Svnaborg-Lodman ja hänen miehensä Tommi Lodman ovat myyneet Virossa lähellä Tallinnaa sijainneen hevostilansa. He asuvat toistaiseksi vuokralla Tallinnassa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath