Este

Julkaisija elokuu 19th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Wiseguyn jälkeen toi Zorro H Backlundille toisen Suomenmestaruuden – mutta mihin sen tie lopulta johtaa?

Seinäjoen SM-kilpailujen keskeyttäminen sunnuntaina, kun enää kolmella senioreiden finaaliluokan ratsukolla oli toinen kierros hyppäämättä, on aiheuttanut keskustelua. Öljyä laineille ei ole ollut heittämässä ainakaan Sanna Backlund, jolle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa