Artikkelit

Julkaisija 16 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikä mies on Sami Vuoristo, BP-kolmonen FWB-ori New Hill Dannemanilla?

Hämeenkyrö, Rautalampi, Vihti, Horsham, Boe. Siinä lyhyesti eilen Ypäjällä FWB-ori New Hill Dannemanin (Danciano – Alcatraz) BP-kilpailun kolmoseksi ratsastaneen Sami Vuoriston, 29, ura hevosalalla. Vaikka Vuoristo ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros