Este

Julkaisija 16 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Eveliina Talviolle “elämänsä tulos” CSI2* GP:ssa Hollannissa: 0-0 ja kolmas!

23-vuotiaan Eveliina Talvion ura yksityisyrittäjänä Hollannissa on saanut lentävän lähdön. Keväällä harmillisesti Espanjaan EHV1-mutkien takia viikoiksi jumiin jäänyt nuori suomalainen on saanut vasta heinäkuun alusta ratsastettavakseen 14-vuotiaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros