Artikkelit

Julkaisija 13 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Lassi Lehmusto 50 vuotta – näin syntyi hevosmies

Tänään 50 vuotta täyttävällä Lassi Lehmustolla ei ole ratsastajana arvokilpailukokemusta. Hevosmieskokemusta on sitäkin enemmän. Lehmusto on kilpaillut niin koulu-, este- kuin kenttäratsastajana, mutta myös raviohjastajana. Työskennellyt hevosten…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath