Este

Julkaisija 9 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio ja Zay Zay heti 0-vauhdissa 145 -tasolla. Liukkonen palasi 150:een. Forstenille 4 vp. Opglabeekin CSI2* GP:ssa.

Hetki hevosille, jotka ovat lupaavia jatkoa ajatellen. Viikonloppuna hyppäsivät nollaa 145-tasolla Anna-Julia Kontio Jay Jay van Mottelhoevella ja Noora Forsten Chubakkolla. Molemmat Belgian Opglabeekissa CSI2*-kilpailussa, mutta Kontio…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath