Koulu

Julkaisija elokuu 8th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kanervalle kaksoisvoitto Inter II:ssa Saksassa, von Wendt, Svensk ja Ehrnrooth ykkösiä Laaksolla

Saksasta saatiin eilen hienoja uutisia, kun Emma Kanerva otti kaksoisvoiton Elmshornin Inter II -ohjelmassa. Hevosina Kanervalla oli nuoremman polven Feldorosen ja Marjo Vainikan kasvattama Mist of Titanium.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa