Este

Julkaisija 7 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Noora Forstenille jälleen CSI2* 145-sijoitus – nyt Opglabeekista, missä lähtijöitä oli 81

Noora Forsten otti eilen perjantaina kauden 2021 kymmennennen kansainvälisen 145-sijoituksensa Con Cayalla (Con Chello – Chambertin). Sijoitus tuli varsin kinkkisessä luokassa Belgian Opglabeekissa. Vaikka 16 ratsukkoa 81:stä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros