Koulu

Julkaisija elokuu 5th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Veera Paloheimon elämä meni uusiksi – Laaksolla on silti tavoitteena kirkastaa HyvUra:n SM-mitalin väri hopeasta kultaan

Kouluratsastuksen joukkueSM-kilpaillaan tulevana viikonloppuna Laaksolla. Paikka on nimenomaan Helsinki, koska 2020 voittajaksi selviytyi Helsingin Ratsastajat. Hyvinkään Urheiluratsastajat olivat hopealla – nyt heillä on hinku kirkastaa mitalinsa. Joukkueessa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa