Este

Julkaisija 5 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Tokio 2021: Maailman parhaaksi estehevoseksi tituleerattu Explosion W sai kruuununsa

Tokion olympialaisten esteratsastusfinaalin uusinnassa eilen oli kolmen radan perusteella seulotut kuusi ratsukkoa: Ben Maherin Explosion W:ta (Chacco-Blue – Baloubet du Rouet) pidettiin etukäteen suosikkina. Jo 2019 siltä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros