Este

Julkaisija 5 elokuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Liukkosen ja Nummisen kanssa 150 -luokkia hypännyt Diarado’s Love uusiin käsiin Ruotsissa

Satu Liukkosen ja Sebbe Nummisen kouluttama SWB-ruuna Diarado’s Love (Diarado – Cardento) on myyty ruotsalaisen nuoren ratsastajan Erik Nordströmin alle. Nordström on Rolf-Göran Bengtssonin kummipoika ja saa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath