Este

Julkaisija 29 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Peelbergenin parhaat tänään: Noora Forsten ja Faris Al-Dhahi (vihdoinkin “oikeissa” töissä)

Aurinko paistoi ja tuuli heitteli kahvimukeja ympäriinsä, kun esteratsastajat aloittivat tänään viikonlopun CSI2*-kilpailuissa Hollannin Peelbergenissä. Parhaat suomalaistulokset teki Noora Forsten Con Cayalla olemalla nollatuloksella ison linjan GP-kvaalissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros