Artikkelit

Julkaisija 26 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hanna Alalauri, 30, on valmiina – lähtölupa Verdenin MM:iin saatu!

Verdenissä, Saksassa ratsastetaan nuorten kouluhevosten MM-kilpailut tasan kuukauden kuluttua. Sinne ovat lähdössä Suomesta muun muassa Hanna Alalauri ja hänen itse kasvattamansa ruuna Sanccione (Santo Domingo – Riccione).…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa