Artikkelit

Julkaisija 26 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Daniela Therman ei anna periksi – muuttaa kahden hevosen kanssa Hollantiin

Viime viikonloppuna juhlittiin Lappeenrannassa Heidi Leiniäisen Pikkumestaruutta. Oikein. Mieltä jäi silti kutkuttamaan myös pelkkä ensimmäisen osakilpailun tulos. Siinä ykkönen oli nuori Daniela Therman Sara Enshöjllä (Sting –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath