Koulu

Julkaisija 26 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Colliander: “Dalera ja Bella Rose GP:n perusteella hevosina tasoissa, ei unohdeta Bohemiania”

Olympialaisten GP-ohjelmassa oli viiden kärjessä kolme saksalaista. Sen perusteella ei joukkuekilpailussa paljon ole muilla sanottavaa. Ainoa 5* kansainvälinen tuomarimme Maria Colliander katsookin jo Tokion henkilökohtaisiin mitaleihin: miten…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa