Este

Julkaisija 25 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hugo Kogelnikille EM-hopeaa Portugalista, Heinekamp 0-4 vp. 150 cm Saksassa

Tulevaisuuden kannalta tänään oli huippupäivä suomalaisessa esteratsastuksessa. Hugo Kogelnik hyppäsi jälleen pelkkää nollaa lapsiratsastajien EM -kilpailuissa Portugalissa ja sai näin hopeamitalin! Hän ei pudottanut koko kilpailun aikana…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros