Koulu

Julkaisija 24 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Vihti DC, GP special: Hagelstamilla paras fiilis koskaan, Kiutulle Inter A -voitto

Vihdin Dressage Centerissä ratsastettiin tänään hieman harvinaisempia vaikeita ohjelmia pienellä porukalla. GP specialin voitti Stella Hagelstam FWB-ruuna Sangraalilla tuloksella 68,59 prosenttia. Hagelstam sanoi, että tunne satulaan oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros