Koulu

Julkaisija 24 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Tokio 2021: GP-ohjelman ensimmäisen päivän tulokset ja kuvat

Olympialaiset ovat alkaneet hevosurheilijoiden osalta! Kouluratsastuksen GP-ohjelman ensimmäisessä ryhmässä ratsasti toisena Tanskan Nanna Merrald, joka on ollut yksi Horsemail.fi:n alusta asti seuraamia lajin nuoria kykyjä. Tällä kertaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros