Este

Julkaisija heinäkuu 23rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Jone Illi ja Hugo Kogelnik taas pudotuksitta lapsiratsastajien EM:ssä. Liida Lehtonen hyppäsi 150 cm maaliin.

Ikäluokkien EM-kilpailut Portugalissa jatkuivat tänään nuorten ratsastajien 150-luokalla sekä lapsiratsastajien 130 -luokalla. Nuorissa pääsi Liida Lehtonen Cedrickillä (Chacco Blue – Pagur) itselleen vaikeasta tasosta huolimatta jälleen maaliin,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa