Este

Julkaisija heinäkuu 23rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hieno alku esteviikonlopulle: Heinekamp, Rautiainen, Talvio puhtaasti 140 cm

Suomalaisia esteratsastajia on tänä viikonloppuna on the road CSI2′-CSI3* -tasolla niin Saksassa, Slovakiassa, Hollannissa kuin Belgiassakin. Saksassa on Jenny Heinekamp (os. Kainulainen) ottanut sijoituksen Hertoch vant Prinsenveldillä,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa