Artikkelit

Julkaisija 22 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Eeva-Liisa Soraisen rakkaudet: hevoset, savi ja nahka

Eeva-Liisa Soraisen vauvaveistoksen vauva on pää alaspäin. Satukuvaelmassa prinsessa jättää prinssin – hevosella laukaten, tietenkin. Eikä Sorainen itsekään ole tehnyt kuten suomalaisen elämän kaanoniin kuuluu. Hän valmistui…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa