Este

Julkaisija 22 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Aura Vasamalle tänään 4 vp. ja paikka junioreiden EM -finaaliin

Juniorit jatkoivat tänään EM-kilpailua esteratsastuksessa Vilamourassa, Portugalissa. Kilpailujen kolmannessa 140-tason radassaan sai Aura Vasama, 19, Folindalla (Van Gogh – Ahorn) yhden puomin. Se riittä tänään sijaan 21./99.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros