Este

Julkaisija heinäkuu 21st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hugo Kogelnik 18./92. lapsiratsastajien EM-aloituksessa Portugalissa

Tänään oli jo parempi päivä ikäkausiratsastajien EM-kilpailuissa Portugalissa. Lapsiratsastajien aloituksessa hyppäsi Mirella Lesonen-Hakolan poika Hugo Kogelnik nollan ja sijoittui. Samoin Aura Vasama sijoittui junioreissa, vaikka saikin yhden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa