Este

Julkaisija heinäkuu 20th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Puheenjohtajan pakeilla, 2: Missä menee SRL, missä Hevosopisto, mitkä ovat toimihenkilöiden oikeudet ja vastuut?

Ainon este-GP-osakilpailussa oli paikalla paljon SRL:n johtoa. Hallituksen puheenjohtaja Marjukka Manninen oli saapunut paikalle Lappeenrannasta, missä pyörivät samaan aikaan isot kouluratsastuskilpailut. Mannisen mukaan SRL:llä menee suhteellisen hyvin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath