Koulu

Julkaisija 20 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Pikkumestaruus! Heidi Leiniäinen sai viimein sulan hattuun Lappeenrannasta

Varma ja vauhdikas. Onko sellaista kouluratsua Suomessa? Pikkumestaruuden Lappeenrannassa voittaneen Heidi Leiniäisen toiveen mukaan on. Kun reilu vuosi sitten tapasin Leiniäisen, 34, Boessa Stella Hagelstamin luona kiinnittyi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros