Jalostus

Julkaisija heinäkuu 20th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Nuorten kouluhevosten MM:iin lähdössä ehkä kaksi kotimaasta, Österholm SWB-hevosilla ja Niirasten kasvattama Vaudeville Carrus

Nuorten kouluratsujen MM-kilpailut ovat tänä vuonna jälleen Saksan Verdenissä. Nyt syyskuussa, kaksi viikkoa kotimaan tärkeimmän nuorten hevosten kilpailun eli BP:n jälkeen. Kilpailuun ovat Suomesta mahdollisesti lähdössä Siiri…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath